Engenyeria contra incendis

A Qprojects comptem amb un equip d’enginyers especialitzats en la protecció contra incendis (PCI) i la seguretat contra incendis. Elaboren projectes d’instal·lacions contra incendis a nivell industrial i tramiten les seves legalitzacions, les certificacions de les instal·lacions, els plans d’evacuació i, a més, assessora a les empreses en les instal·lacions més convenients contra incendis. Els nostres projectes d’enginyeria PCI detecten els punts claus d’evacuació, i tots els riscos que podrien arribar a existir per a instal·lar els sistemes d’extinció que millor s’adeqüen al seu negoci o empresa.

 

DEPARTAMENT D’ENGINYERIA

Qualsevol edificació, obra civil o instal·lació en general ha de reunir les condicions mínimes de seguretat, comoditat, higiene i benestar, i especialment, les dedicades a llocs de reunió pública i treball. La vigilància i el manteniment que ha de donar-se en cada edificació obliga els edificis públics i privats a adoptar mesures preventives per a la seva evacuació o bé per a mitigar els seus efectes en cas d’incendis.

És per això que sorgeix la necessitat comptar amb una estructura de protecció contra incendi en cada edifici.Per a això s’ha de procedir a l’elaboració i implantació d’un pla d’emergència contra incendis, les parts integrants dels quals siguin la identificació, l’avaluació de riscos, els recursos disponibles, elaboració d’un pla d’evacuació, millores en la planta, i l’ensenyament pràctic a través d’exercicis.

Com convertim en segur un edifici?

Analitzem el teu negoci o nau industrial. Prenem mesures, coneixem la funció que es realitza en cada espai i com. Avaluem tots els materials que es troben en l’empresa. Veiem totes les sortides disponibles tant per a l’evacuació del personal com per a l’evacuació de possibles fums. Cal tenir en compte que no tots els negocis són iguals ja que en algunes fàbriques on s’utilitzen productes altament inflamables el risc d’incendi augmenta significativament.

Calculem i estudiem totes les dades que hem obtingut en la nostra visita i dissenyem el projecte de seguretat contra incendis. Aquest projecte i les seves legalitzacions contenen aspectes com: un pla d’evacuació, com fer la simulació contra incendis o també conegut com a simulacre contra incendis, equips de protecció contra incendis que són necessaris instal·lar i on, millores a realitzar en la planta, riscos presents, recursos disponibles, i molts aspectes més.

Una vegada realitzades les instal·lacions i els canvis, oferim un servei d’ensenyament i simulacions perquè les persones encarregades sàpiguen com usar els nous sistemes de protecció contra incendis. A més s’ensenyen els protocols d’evacuació i la interpretació del pla d’evacuació. Resolem tots els teus dubtes i les de tots els treballadors del teu negoci per a facilitar l’execució del pla de seguretat i minimitzar riscos. Un personal conscienciat és un personal eficaç a l’hora de solucionar qualsevol problema.

 

Per què triar l’enginyeria contra incendis de QProjects?

Estem certificats i altament qualificats el que significa que el nostre treball té garanties. Entenem el foc, i sabem prevenir-lo abans que ocorri. Sabem que cada negoci és únic i personalitzem al 100% cada projecte perquè compleixi la normativa i regulació però sempre sobre la base de les necessitats de cada client i el seu espai de treball.

Els nostres equips de qualitat i amb l’última tecnologia són els més segurs del mercat, i seguim renovant-nos cada dia per a oferir sempre les millors solucions contra incendis. A més, si apareixen noves normatives, compliments i obligacions, som els primers a implementar-les perquè sempre estem al dia.

Ens sentim orgullosos que els nostres plans de protecció contra incendis protegeixin llocs de renom com el Zoo de Barcelona, la Clínica del Pilar, el Palau de la Mar, Oficines del BBVA, múltiples centres comercials i museus, i moltíssims llocs més que ja són a prova de foc gràcies als nostres enginyers i arquitectes especialitzats en incendis.

Amb la seguretat no es fa broma, per això necessites a QProjects, destaquem pel nostre compromís i serietat. Som líders a Catalunya de PCI gràcies a les nostres solucions de prevenció d’alta qualitat.

 

NO HI HA FUM SENSE FOC

O en altres paraules: si es veuen els efectes significa que en algun lloc està la causa que els origina. A QProjects sabem molt bé on està la causa: en el nostre treball, el nostre servei i el nostre afany de superació.

I els efectes són els nombrosos nous projectes que tenim en curs gràcies a la confiança de clients com vostè. També realitzem el manteniment dels equips de protecció contra incendis en negocis com el seu.

100

hotels

7

hospitals

25

edificis de gran altura

7

centres comercials

3

clubs esportius