PARLEM DE NEGOCIS?

Posi’s en contacte amb nosaltres

Pot trucar-nos per telèfon, escriure’ns un correu electrònic, emplenar el formulari de més a baix o venir a visitar-nos. Estarem encantats d’ajudar-lo en el seu projecte.

Carrer Pi i Margall, 15, 08902 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

900 73 21 22

Empleni el formulari de contacte i en menys de 48h donarem resposta a la seva necessitat.

3 + 6 =

UNEIX-TE A l’EQUIP DE QPROJECTS

Estem en constant creixement. És per això que necessitem tècnics qualificats. Si creus que ets un d’aquests, no ho dubtis i fes-nos arribar el teu CV. Analitzarem el teu perfil i ens posarem en contacte amb tu.

14 + 9 =

En compliment del que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal espanyola, l’informem que mitjançant l’emplenament del present formulari les seves dades personals quedaran incorporats i tractats en els fitxers de QPROJECTS, amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats i eventualment comunicar-li novetats relacionades. QPROJECTS no ven ni comparteix les dades que els seus usuaris li han facilitat amb cap altra entitat o organització. Així mateix, l’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició utilitzant aquest mateix formulari.