Està segur que el seu sistema contra incendis funciona correctament?

Necessita fer una protecció preventiva en el seu negoci?

Necessita una auditoria dels seus sistemes contra incendis?

Empresa contra incendis

Enginyeria contra incendis

Instal·lacions de protecció contra incendis

Manteniment sistemes de protecció contra incendis

MAI JUGUEM AMB FOC

Som QProjects, una empresa especialista en enginyeria, instal·lació i manteniments de sistemes de prevenció d’incendis amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

És vostè un director de serveis, director de manteniment d’un hotel, centre comercial, aeroport, hospital o edifici singular?
Aquí podrà descobrir tot el que podem fer en matèria contra incendis per al seu negoci.

VOLEM SER EL SEU PARTNER EN LA PREVENCIÓ CONTRA INCENDIS DE LA SEVA EMPRESA

Li donarem dues raons de pes per les quals ha de comptar amb nosaltres:

i

*Qprojects està en les principals plataformes de gestió documental com són Obralia, Coordina, Achilles… Això implica que hem de tenir documentades i actualitzades totes les certificacions, protocols, normatives i formacions del personal en tots els àmbits.

Estem adaptats al nou reglament de sistema de prevenció contra incendis.

ELS NOSTRES CLIENTS POSEN LA SEVA MÀ EN EL FOC PER NOSALTRES

Qprojects ens ha realitzat l’obra de la instal·lació contra incendis de l’hotel Monument i restaurant Lasarte. Han complert sempre amb els terminis de lliurament establerts i amb la qualitat que s’exigia, tal com fan des de fa anys en totes les nostres obres.

Joan Jové, Director Técnico, IJT

QProjects va començar fa 10 anys a oferir-nos el servei de manteniment dels equips de contra incendi de manera mensual. Fins avui seguim molt satisfets amb el servei rebut.

Carlos Manzano, Facilities Coordinator & Security de American NIKE

Al març de 2015 vaig contractar a QProjects per a la realització dels treballs de PCI als hospitals del Grup Quirón de la zona de Barcelona. Avui dia, el servei proporcionat és molt satisfactori i professional, pel qual hem arribat fins i tot estendre la col·laboració a altres contractes que gestionem entre diversos departaments.

David Català Leva, Elecnor, SA

Normativa contra incendis per a hotels

L'hostaleria, igual que la indústria, és el sector que més riscos de sofrir incendis té perquè solen tenir cuines en el seu interior, que és on més descuits ocorren. La normativa ve recollida en el Codi Tècnic de l'Edificació (CTE) i en el Reglament d'Instal·lacions...

Tipus de detectors de fum

Tipus de detectors de fum

Existeixen diversos tipus de detectors de fums i aquests s'instal·len cada vegada més en empreses i oficines. Encara que és molt habitual veure detectors d'incendis en llocs públics, com a hospitals, centres d'educació, etc.. els detectors de fums són un element molt...